top of page
  • Forfatters billedeTerapi eksperten

Sådan kan du få et mere frugtbart parforhold - helt enkelt!

Det vrimler med gode og velmenende råd til parforholdet på nettet. Ved en helt simpel søgning finder du lynhurtigt det ene indlæg efter det andet, som alle har det samme formål - nemlig at hjælpe dig med at få et bedre parforhold.

Det er dog ikke alle råd der er lige gode - og nogle kan faktisk være direkte skadelige for dit parforhold. Og det er det vi gerne vil gøre op med og derfor vil vi løbende komme med anbefalinger - både af artikler. tips og tricks og parforholdseksperter og terapeuter. Så bliver det lettere for dig og andre mennesker at finde rundt i junglen af artikler og indlæg af svingende karakter.


Hvordan får I et bedre parforhold?


Parforhold er forskellige og alle har en forskellig historie og forskellige værdier de benytter sig af i parforholdet. Det er derfor meget sjældent at parforhold har de præcist samme problemer. Der er dog ofte mange ting der går igen, og disse ting resultere ofte i dårlig eller slet ingen kommunikation parret i mellem. Både dårlig kommunikation og problemer kan forebygges eller bearbejdes efterfølgende. Det er dog altid langt lettere at gøre noget ved problemerne inden de opstår eller inden de bliver alt for store - i stedet for at forsøge at løse dem når de er helt uoverskuelige.



Målsætning

Lav en fælles målsætning for parforholdet. Her kan I aftale hvor I gerne vil hen sammen, hvordan jeres fælles fremtid skal være og hvilke fælles værdier I har. Det er super vigtigt hvis I ønsker en fremtid sammen, for det giver jeg begge noget at navigere efter.

En fælles vision skal laves på et tidspunkt hvor I ikke er uvenner og hvor I rent faktisk er i stand til at tale sammen. Vil du vide mere om hvordan du kan styrke parforholdet, kan vi anbefale denne artikel om parforhold.

En målsætning kan også handle om hvordan I får et bedre parforhold og her kan I aftale hvad I gerne vil have mere af og hvad I ønsker mindre af. Det er virkelig vigtigt at få snakket målsætningen godt igennem, da I begge for mulighed for at tale om jeres tilfredshed med parforholdet og jeres ønsker til fremtiden. Derudover giver det jer i chance for at lære hinanden bedre at kan og I kan få talt om jeres værdier, ønsker og behov.

God fornøjelse.

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page