top of page
  • Forfatters billedeTerapi eksperten

Hvordan går det med parforholdet - altså sådan helt ærligt.

Hvor længe siden er det at du er stoppet op og spurt dig: hvordan går det egentligt med mit parforhold og med kærligheden i mellem os. Køre det hel pr. automatisk eller er vi gode for hinanden og er vi gode til at være kærester? Hvordan har min kæreste det og trives vi i den nuværende situation?

Mange gange glemmer vi simpelthen at stoppe op og kigge på os selv og vores ejet liv - simpelthen fordi vi har for travlt, og det kan være katastrofalt for parforholdet og for familien generelt.

Hvis din partner pludselig vil skilles

Måske er du vågnet op en dag og din partner siger at han eller hun pludselig vil skilles- som et lyn fra en skyfri himmel. Så er det nok ikke fordi din partner har befundet sig lige så godt i parforholdet som du selv har, og derfor er det vigtig at stoppe op og mærke efter.

Det er nemlig meget ofte sådan, at når kærligheden pludselig er væk og følelserne i mellem jer er helt forsvundet, så er der ingen vej tilbage.

Jeg læste er godt indlæg forleden, hvor du får 4 rigtig gode råd til at redde parforholdet inden det er for sent. Jeg vil varmt anbefale alle der er i et parforhold at læse denne artikel - lige her.

Så husk at stoppe op og tag et break, og mærk efter hvordan det virkelig går med parforholdet og dig selv. Hvis du finder ud af at du trænger til at arbejde med din egen udvikling og/eller en fælles udvikling sammen med din partner, kan jeg varmt anbefale terapi , som en rigtig god mulighed for at få et bedre og mere tilfredsstillende liv.


God fornøjelse.


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page