top of page
  • Forfatters billedeTerapi eksperten

Har du fundet den rigtige?

Kærlighed er noget af det mest fantastiske i verden. Kærlighed giver os følelsen af at være lykkelige og i overskud, og når to mennesker, oplever en fælles kærlighed og samhørighed er det grundlæggende bare helt fantastisk og det er en følelse det fleste af os higer efter.



Når vi bliver forelskede er alting både ny og spændende. Alt virker rosenrødt og der er helt sikkert ingen fejl og mangler hos vores nye partner. Efter en periode aftager forelskelsen og det er i denne fase af parforholdet man for alvor begynder at lære hinanden at kende. Det er også her den første tvivl begynder at melde – for er det nu den rigtige partner vi har fundet? Pludselig begynder man at opdage en række småfejl, som man slet ikke havde set i forelskelsesfasen.


Men det er også rigtig svært at sige noget generelt og entydigt omkring ”den rigtige” partner for det er jo meget afhængigt af dig selv som person. Men for alligevel at give nogle værktøjer til at kunne vurdere om din partner nu også er den rigtige kommer her 3 ting du kan kigge efter, for at finde ud af om du har fundet den rigtige.


1) Hvilke følelser er i spil

Spørg dig selv – hvad føler jeg? Og hvad føler min partner. Hvad tænker han eller hun om kærlighed og parforhold generelt? Er vores værdier nogenlunde ens? Deler i noget eller har i fælles ting i kan forene Jer omkring?

Hvis du finder ud af at Jeres opfattelse er meget forskellig eller at din nye partner har nogle værdier som er meget fjerne fra dine eller direkte i konflikt – så er det en god idé at overveje hele parforholdet på et tidligt stadie.


2) Kan du acceptere fejl eller manglende fælles værdi grundlag? Så kunne noget godt tyde på at parforholdet er rigtigt. Husk på at parforhold ikke er perfekte og vi ofte forelsker os i en der har andre evner og kompetencer end vi selv her.


3) Hvad føler du?

Hvis du efter noget tid stadig er tiltrukket af dine nye partner – kan det være et godt tegn. Følelser er nemlig meget ærlige og det gælder om at mærke efter helt inde i os selv. Det er nemlig her vi finder ud hvordan vi i virkeligheden har det. Hvis du har stærke følelser for din nye udkårne, tyder det på at I er på rette spor.



24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page